Gert Verhulst De tafel van vier

Van maandag tot donderdag nodigt hij vier gasten. De eerste aflevering van De tafel van vier die maandag op Play4 te zien was is niet onopgemerkt voorbijgegaan.


Cdzcnbhhqri8vm

De Tafel van Vier.

. 1 day agoDe eerste aflevering van De tafel van vier moest een schot in de roos worden. Dat is het opzet van de nieuwe talkshow De tafel van vier op Play4. De Tafel van Vier start nu.

2 days agoLees hier onze recensie van De tafel van vier op Play 4. Elias Van Dingenen redacteur bij De tafel van vier is deze week al na één dag opgestapt bij het programma. Meer van dit programma zien.

Na een verhit debat over woke in het nieuwe Play4-programma De tafel van vier kwam heel wat reactie. Aan de Vlaamsekaai op het Antwerpse Zuid op dezelfde locatie waar je vorig seizoen naar de Cooke Verhulst Show kwam kijken ben je nu welkom voor de gloednieuwe talkshow De. Gert Verhulst praat om 20u met vier gasten live vanuit Antwerpen over wat er écht speelt in de wereld rondom ons in de gloednieuwe dagelijkse actuashow De Tafel van.

Gastheer van de avond is elke keer Gert Verhulst. Of Marc-Marie Huijbregts de eerste aflevering van De tafel van vier gezien heeft vraagt Gert Verhulst dinsdagavond aan de hoofdgast van de talkshow. De dag nadien tijdens de tweede.

Gastheer van de avond is elke keer Gert Verhulst. Facebook Watch video from Play4. Dat is het opzet van de nieuwe talkshow De tafel van vier op Play4.

Na aflevering 1 van Play4-programma De tafel van vier voelde redacteur Elias Van Dingenen zich moreel verplicht om ontslag te nemen. Aan tafel bij Gert Verhulst werd maandagavond een debat over woke. Bij Gert Verhulst vloog het n-woord over tafel als was het een zakje coke op een Antwerps terrasje.

Vier gasten praten samen met Gert Verhulst over de actualiteit. Jawel ik heb gisteren. De Tafel van Vier is een dagelijkse talkshow met Gert Verhulst.

De Tafel van Vier. Play4 Actuashow woensdag 07 sep 23u20 - 00u20. 0 views 1 likes 1 loves 0 comments 0 shares Facebook Watch Videos from Play4.

Daarnaast gaf Gert Verhulst ook zelf toe dat de discussie. Het was de langverwachte comeback van een talkshow op de zender Play 4 en het debuut van. Gert Verhulst is bijna klaar voor.

Gastheer van de avond is elke keer Gert Verhulst. Inschrijven als publiek voor De Tafel van Vier. Dit gloednieuwe programma wordt live uitgezonden vanuit Play Zuid in.

1 day agoOf Marc-Marie Huijbregts de eerste aflevering van De tafel van vier gezien heeft vraagt Gert Verhulst dinsdagavond aan de hoofdgast van de talkshow. Iedere maandag tot en met donderdag kun je om 2000 uur kijken naar deze show. Hij deed dat na het woke-debat dat Gert Verhulst tijdens de.


Ji47afv2kzb2im


Pgqiowdfwqnefm


Or2tayjj77xdym


Yez 8q Xzfn0fm


Tp 4px Tpp60km


Gvpag 9t9otrbm


Ooy9onnjj334wm


Zwaq9iuzvu Gim


Wanvoqs7glqy3m